WORKSHOP

Erika Stanley
Workshop: Zelf Big Beatiful Women schilderen

Ben je benieuwd hoe een schilderij van Big Beautiful Women wordt gemaakt? Zou je zelf wel eens willen proberen om zo'n compositie op canvas te schilderen? Geef je dan op voor een workshop van Erika Stanley. Zij laat je kennnismaken met haar werkwijze en de resultaten die daaruit voortkomen.Tijdens de workshop ga je samen met Erika Stanley aan het werk met jouw kunstwerk. Zij laat je zien welke handelingen moeten worden verricht en volgens welke technieken dat gebeurt. Schilderervaring heb je niet nodig. Zelfs als je nog nooit een penceel hebt vastgehouden, is deze workshop geschikt voor jou. Het enige dat je nodig hebt is enthousiasme en de wil om er iets moois van te maken. Het wordt een leerzame en vrolijke dag die je perfect kunt delen met een paar vrienden, collega's of familieleden. Per workshop kunnen er vier mensen deelnemen. Daardoor krijgen alle deelneemers de volle aandacht en is gezelligheid een garantie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een uniek schilderijtje dat je samen met Erika Stanley hebt gemaakt.


De workshop is inclusief:
- Schilderbenodigdheden
- Lunch met broodjes en beleg
- Wijntje met een hapje
- Een schort ter bescherming van kleding
- Koffie/thee met wat lekkers


Het is raadzaam om tijdens de workshop niet je nieuwste kleding te dragen. Een schort houdt tenslotte niet elke verfspat tegen. Beschadigde kleding kan helaas niet door ons worden vergoed.

Boekingen:

De kosten voor de workshop bedragen € 49,- per persoon. De workshops duren ongeveer vier uur en worden gegeven in het Engels en Nederlands. De datum en tijd kunnen in overleg worden bepaald. Betalingen dienen vooraf te worden gedaan.

Stuur een e-mail naar info@erikastanley.nl om deze gezellige workshop te boeken.h